NIEUWS

                                                                                                                                                                                                            Nieuws

 

01-10-2020


De ogen van Biezjoe zijn weer gespiegeld en zijn weer voor een  jaar vrij van oogafwijkingen. Nu kunnen we ons gaan concentreren op haar volgend nest in de zomer van 2021. Maar eerst op zoek naar een geschikte reu voor Biezjoe.19-09-2020

Bjoetie heeft haar eerste show gelopen op de Clubmatch van de LKN in Epe. Bjoetie kreeg een 2 Veel Belovend met een heel mooi keurverslag. Super trots op ons eigen gefokt meisje. 01-08-2020


Door de Corona zijn alle shows ( terecht ) geannuleerd. Zodra we weer verantwoord naar shows kunnen gaan, zijn we weer van de partij. Maar voor nu gaat gezondheid boven shows.12-03-2020


Ook de pups van Biejzoe en Tico hebben ons verlaten. Wat hebben we van dit nest ook genoten. Ook wij wensen Dumbbell, Sam, Kiba, Uno, Sammy, Abby en Mila heel veel geluk en gezondheid toe bij jullie nieuwe baasjes. We gaan jullie missen. 
17-02-2020


De pups van Bliss en Luis zijn uitgevlogen. Het was weer een geweldig lief nest. We wensen Kjeld, Arie, Cooper, Max en Fenna heel veel geluk en gezondheid toe bij jullie nieuwe baasjes. Bjoetie blijft hier wonen. 
15-01-2020


De pups van Biezjoe en Tico zijn geboren: 6 zwarte teefjes, 1 geel teefje en 2 zwarte reutjes. 1 zwart teefje is levenloos geboren en helaas is het enige gele teefje na 1 week plotseling overleden. De overige 7 pups doen het goed en Biezjoe is een geweldige moeder. Alle pups zijn besproken.28-12-2019


De pups van Bliss en Luis zijn geboren. 6 reuen en 2 teefjes. 3 zwarte reutjes, 3 gele reutjes, 1 zwart teefje en 1 geel teefje.
Helaas 1 reutje heeft het niet gered. Het was een zeer voorspoedige bevalling. Bliss en haar pups maken het goed.

Alle pups zijn besproken.13-12-2019


Vandaag met Biezjoe voor een echo geweest en ook zij is drachtig. We zijn erg blij met dit nieuws. Ook de wachtlijst van Biezoe is vol.30-11-2019


Vandaag met Bliss voor een echo geweest en ze is drachtig. Biezjoe krijgt over een paar weken de echo en duimen dat ze ook drachtig is. Beide wachtlijsten zijn echt vol.19-11-2019


Biezjoe is gedekt door Tico. We hopen op een zwart en geel nest in de 3de week van januari 2020.05-11-2019


Bliss is gedekt door Luis en nu hopen dat het een geslaagde dekking is geweest en dat we eind van het jaar zwart en/of gele

pups mogen verwelkomen. Ook heeft Biezjoe besloten om loops te worden, een maand eerder dan gepland.  Na alles te hebben overwogen, laten we Biezjoe toch dekken door de prachtige en ontzettend lieve reu Tico. Dit zal een zwart en geel zijn. Er zijn nog enkele plekken vrij voor wachtlijst van Biezjoe. Mocht dit ook een geslaagde dekking zijn, worden de pups tegen het eind van januari 2020 verwacht.

Daarna zullen de komende 2 jaar hier geen pups komen en focussen we op de verzorging en trainingen van onze dames.20-10-2019


Bliss is loops en zal over een kleine 2 weken gedekt worden Luis. Als alles goed mag gaan, hopen we eind december op een zwart en mogelijk geel nest. De wachtlijst voor een pup uit deze combinatie is VOL.
Ook al stond het niet in onze planning, willen we Biezjoe, mocht ze eind november loops worden toch laten dekken door Tico, omdat ze om de 8 maanden loops is. Dit is onder voorbehoud.21-07-2019


De pups van Bliss en Joep hebben hun eerste verjaardag gevierd. Van harte gefeliciteerd lieve Suuz, Bo, Mazzel, Job, Freek en Leo. 


17-06-2019


Gisteren waren we met Joep, Guus en Biezjoe op de kampioens Clubmatch van de NLV in Bennekom. Joep en Guus kwamen uit in een grote en zware Openklasse. Totale inschrijving 31 reuen. Joep kreeg een Uitmuntend met een prachtig keurverslag en Guus kreeg een 3 Uitmuntend met ook een prachtig keurverslag.
Onze Biezjoe kreeg een 4 Uitmuntend in ook een hele zware en grote Openklasse ( 35 inschrijvingen ).
Super trots op alle 3.*26-05-2019

Op 25 en 26 mei met Biezjoe en Guus naar de Lightshow en de Clubshow van de LCD in Neukirchen-Vluyn ( Duitsland ) geweest. Wat een geweldig weekend, met prachtige resultaten: Biezjoe 2x beste teef en Guus kreeg een Uitmuntend en 2 Uitmuntend. Super trots op beide honden. 
* 24-03-2019


Vandaag waren we op de Int. Dogshow in Hazerswoude geweest. Niet alleen Biezjoe hadden we mee, maar ook Bo, kind van Bliss en Joep. Biezjoe kreeg een 2 Uitmuntend in een grote en sterke Open Klasse. Bo maakte haar debuut in de Puppy Klasse en kreeg een 2 Veel  Belovend met een prachtig keurverslag:

Lovely feminin expression. Correct head proportion. Lovely eyes, well dark. Correct legs and feet. Lovely temperament. Correct coat and undercoat. Sound movement with correct tail.
Van harte gefeliciteerd Mariette met dit fantastisch resultaat.

 

* 04-03-2019

Met Biezjoe naar de Martinidogshow in Groningen geweest. Vrijdag 1 Maart kreeg Biezjoe een 2 Uitmuntend en zaterdag 2 Maart kreeg ze een 3 Uitmuntend. We zijn weer hartstikke blij met de behaalde resultaten.


 

* 31-01-2019

 

Vandaag zijn we weer voor het jaarlijkse oogspiegelen geweest en beide dames zijn weer vrij van oogziekten.

 

 

* 17-01-2019

 

Biezjoe en natuurlijk haar broers en zussen zijn in alle gezondheid 2 jaar geworden. Van harte gefeliciteerd allemaal.

 

 

* 23-11-2018

 

Bliss is in alle gezondheid 5 jaar geworden. Van harte gefeliciteerd lieve Bliss.

 

*03-11-2018

 

Vandaag met Biezjoe, Guus en Joep naar de Dogshow Bleiswijk geweest. Biezjoe en Guus kregen een 3 Uitmuntend. Joep kreeg een 4 Uitmuntend. Goed gedaan allemaal.

 

 

*08-10-2018

 

Guus, zoon van onze Bliss en Luis ( C.I.E. Multi Jch & Multi Ch. Blacksugar Luis) is vandaag officieel gerontgend en vanavond kregen we de uitslag al binnen van de Raad van Beheer. HD A en ED vrij. Wat zijn we blij met dit nieuws. Zijn ogen waren 4 oktober gespiegeld en zijn ook vrij. Van harte gefeliciteerd Patricia & René met deze geweldige uitslagen.

 

 

*23-07-2018

 

Op 21 Juli zijn de pups van Bliss en Joep geboren. 4 gele reutjes, 2 gele teefjes en 1 zwart teefje. Helaas heeft 1 reutje het niet gehaald. De overige pups doen het super en Bliss is weer een fantastische moeder. Alle pups zijn besproken.

 

 

*23-06-2018

 

Bliss is 4 weken geleden gedekt door Joep en we kunnen met blijdschap vertellen dat Bliss drachtig is. We hopen eind juli op een zwart en geel nest. De wachtlijst voor een pup van Bliss en Joep is  vol.

 

*17-06-2018

 

Vandaag zijn we met Biezjoe naar de Kampioens Clubmatch van de NLV in Bennekom geweest. Ook broer Guus was van de partij en Guus en Biezjoe kregen een Uitmuntend met een mooi keurverslag. Goed gedaan Patricia en Guus.  Dit schreef dhr S. Sletterdal over Guus:

 

17 months masculin male, balanced and nice proportions. good head, lovely neck, well angulated, would like a slightly

better croupe. moves well. Lovely temperament.

 

*28-05-2018

 

Op 26 en 27 mei zijn we met Biezjoe en Guus, broer van Biezjoe  naar de LCD Lightshow en LCD Clubshow geweest in Erfstad-Gymnich, Duitsland. Het was een mooi weekend. Biezjoe kreeg op 26 mei een 4 Uitmuntend en op 27 mei een 2 Uitmuntend.

Ook Guus deed het geweldig en kreeg 26 mei een Uitmuntend en 27 mei mocht Guus achter bordje nr 4 plaatsnemen.

Fantastisch gedaan Patricia en Guus. Zowel Biezjoe als Guus kregen hele mooie keurverslagen mee naar huis.

 

Dit schreef Mrs Rawlinsons over Guus:

 

* Strongly build black with masculin head. Expression rewinds kind. Strong neck. Nice angulated in front. Good deep body and excellent sprung of rib. Well angulated hind quarters. Good coat and condition. Moved soundly.

 

                        

*17-05-2018

 

Via deze weg willen we iedereen bedanken voor alle lieve en hartverwarmende woorden die we mochten ontvangen via telefoon, whatsapp, messenger en facebook, na het overlijden van Boyka en Barry. Het verdriet en het gemis is onbeschrijflijk groot. We kunnen het zelf nog steeds niet bevatten dat ze er niet meer zijn.

 

                                                                                                                                                                                                        

*13-05-2018

 

Een week om nooit meer te vergeten en die ook op je netvlies staat gebrand.

Barry die ondanks alles de strijd heeft verloren. De complicaties van de longontsteking waren zodanig groot, dat we de moeilijke beslissing moesten nemen om hem te laten gaan.

Donderdagochtend ga je met Boyka naar de dierenarts vanwege een dubbele oorontsteking, we dachten dat hij daarom niet meer wilde eten. Vrijdagavond kregen we te horen na het bloedonderzoek dat het niet goed was. Dan stort je wereld wel even in.

Zaterdagochtend was Boyka zo slecht, dat we met gierende banden naar de dierenarts zijn gereden. Daar kreeg hij een hartstilstand en waren we ook onze gele vriend kwijt.

2 honden verliezen in 3 dagen doet zo verschrikkelijk veel pijn.

Nu zijn ze samen, maar oh wat hadden we ze graag samen bij ons oud zien worden.

Het zal ooit een plekje krijgen, maar ondanks dat we nog 2 geweldige lieve meiden hebben rondlopen, missen we deze 2 kanjers zo erg.

 

Dag lieve Boyka & Barry,  jullie zitten voor eeuwig in ons ❤️

 

 

*12-05-2018

 

3 dagen na het overlijden van onze Barry, hebben we tot ons grote verdriet afscheid moeten nemen van onze Boyka. Door hem ijn wij verliefd geworden op dit geweldige ras. Wat zullen we onze gele vriend missen. Boyka is 10 jaar geworden.  Rust zacht lieve Boyka.

 

 

*09-05-2018

 

Vandaag hebben we onze Barry in laten slapen. Wat was dat een verschrikkelijke beslissing. We gaan deze bruine kanjer missen.

Barry is 9 jaar geworden. Rust zacht lieve bruine beer.

 

* 06-05-2018

 

Vandaag hadden we een show in Turnhout, Belgie. Biezjoe kreeg een 2 Uitmuntend in een zware jeugdklasse met 22

inschrijvingen. Broer Guus kreeg een Zeer Goed. Super gedaan hoor Patricia en Guus. We zijn trots op jullie.

 

* 14-04-2018

 

Met Biezjoe en Guus, broer van Biezjoe naar de Dogshow in Utrecht geweest.  Biezjoe kreeg een 2 Uitmuntend en Guus kreeg een Zeer Goed. Heel goed gedaan Patricia en Guus.

 

* 05-02-2018

 

Vandaag kregen we de uitslag binnen van de rontgenfoto's  van Biezjoe. Ze is HD A en ED vrij. Ook waren haar ogen gespiegeld en ook daar is ze vrij van oogziekten. We zijn super blij met het nieuws. Binnenkort de overige DNA testen.

 

* 17-01-2018

 

Vandaag zijn de kinderen van Bliss en Luis 1 jaar geworden. Van harte gefeliciteerd Brutus, Guus, Tess, Pip, Lara, Biezjoe en Pleun.

Laat jullie je maar goed verwennen door jullie baasjes.

 

* 23-11-2017

 

Bliss is vandaag in alle gezondheid 4 jaar geworden. Van harte gefeliciteerd lieve Bliss.

 

* 05-11-2017

 

Vandaag waren we op de Dogshow Bleisw Hazerswoude-Dorp. Biezjoe kwam voor het eerst met haar net 9 maanden uit in een zware Jeugdklasse. Biezjoe kreeg een 3 Uitmuntend met een mooi keurverslag. Trots op ons eigen gefokte meisje.

 

* 27-07-2017

 

Bliss haar ogen zijn weer gespiegeld en ze is weer een jaar vrij van alle oogziekten.

 

* 18-06-2017

 

We zijn met Bliss en Biezjoe naar de Kampioens Clubmatch geweest in Bennekom. Bliss kreeg een Uitmuntend en Biezjoe kreeg een 2 Veel Belovend uit 15 puppies. Guus, broertje van Biezjoe kreeg ook een 2 Veel Belovend met een prachtig keurverslag:

 

Very nice in outline. Head developing well. Good shape on eye. Good through the neck & into the shoulders. Correct return of the

upperarm. Well boned legs, neat feet. Body well made good proportions. Slightly long in loin but not unbalanced.

Quarters developing well. Stifle is well bent. Good overall shape for his age. Accurate feet fall on the move. Good front action & in profile.

 

Van harte gefeliciteerd Patricia en Guus met het behalen van deze 2de plaats. We zijn super trots op julie.

 

* 27-05-2017

 

Vandaag zijn we naar de LCD Nightshow geweest in Erfstad, Duitsland. Bliss kreeg een 1 Uitmuntend en Biezjoe een 4 Veel Belovend

 

* 21-05-2017

 

Vandaag hadden we een show bij KC Nieuwegein en Biezjoe en haar broertje Guus maakten hun showdebuut, met prachtige resultaten: Guus werd als 1ste geplaatst in de baby klasse reuen en Biezjoe werd als 2de geplaatst in de baby klasse teven.

Super trots op deze 2 kanjertjes. Ook hadden we Bliss ingeschreven en werd Beste Teef, BOB en ook nog eens 3de in rasgroep 8

 

* 13-03-2017

 

Vandaag is de laatste pup uitevlogen. Vanaf het moment dat ze geboren waren, totdat ze allemaal uitvlogen, hebben we van ze genoten. We wensen Tess, Pip, Pleun, Lara, Guus en Brutus heel veel geluk en gezondheid toe bij jullie nieuwe baasjes.

Biezjoe blijft hier wonen en we hopen dat ook zij, net als haar broers en zussen, mag opgroeien tot een mooie, maar vooral een gezonde labrador.

 

* 15-02-2017

 

Barry is in alle gezondheid 8 jaar geworden. Ook hij mag zich nu een senior noemen. Van harte gefeliciteerd lieve Barry

 

* 29-01-2017

 

Boyka is 9 jaar geworden. Van harte gefeliciteerd lieve Boyka

 

* 19-01-2017

  

Op 17 Januari zijn de puppen van Bliss & Luis geboren. 5 zwarte teefjes en 2 zwarte reutjes. Het was een zeer vlotte bevalling en Bliss en de pups maken het goed. Alle pups zijn besproken.

 

* 19-12-2016

 

Vandaag met Bliss voor een echo geweest en we kunnen met blijdschap vertellen dat ze drachtig is. We hopen dat alles goed mag gaan en hopen rond 20 Januari 2017 ons eerste nest te krijgen.

                                                                                                              

* 23-11-2016

 

Bliss is in alle gezondheid 3 jaar geworden. Gefeliciteerd lieve Bliss.

 

 * 19-11-2016

 

Bliss is gedekt door C.I.E. Multi Jch & Multi Ch. Blacksugar Luis. Als alles goed mag gaan, verwachten we rond 20 Januari ons eerste nestje. Het zal dan een zwart/geel nest zijn.

 

 * 05-11-2016

 

 Bliss is vandaag loops geworden en zodra ze gedekt is, zal dat hier ook vermeldt worden.

 

 * 03-09-2016

 

Vandaag met Bliss naar de Dogshow in Rotterdam geweest. Ondanks dat de keurmeester niet van haar gecharmeerd was, kreeg

ze een 4 Uitmuntend. Dit was voor Bliss voorlopig haar laatste show en gaan we concentreren op  haar eerste nest, die ze hopelijk

eind van het jaar mag krijgen. Ze zal zodra ze loops is, gedekt worden door C.I.E Mult Jch & Multi Ch. Blacksugar Luis

 

 * 11-03-2016

 

We zijn met Bliss naar de Crufts geweest en wat was het fantastisch. Bliss kwam uit in de Post Graduate Class.

Met 23 inschrijvingen werd Bliss als 3de geplaatst. Hiermee heeft ze een kwalificatie voor 2017 behaald. Super trots op ons meisje.

                                                        

 * 15-02-2016

 

Barry is 7 jaar geworden. Van harte gefeliciteerd lieve bruine beer.

 

 * 29-01-2016

 

Boyka mag zich vanaf vandaag Veteraan noemen. Van harte gefeliciteerd met je 8ste verjaardag lieve Boyka

 

 * 13-12-2015

 

We zijn met Bliss naar de Amsterdam Winnershow geweest en voor ons was het een fantastische dag. Er waren maar liefst

107 labradors ingeschreven. Bliss kwam voor het eerst uit in de Open Klasse en met een heel mooi keurveslag mochten we achter

bordje nummer 4 plaats nemen.

 

 *08-12-2015

 

 Vandaag met Bliss naar de oogarts geweest voor het jaarlijkse oogspiegelen en ze is weer een jaar vrij van alle oogziekten.

 

 *23-11-2015

 

 Bliss is vandaag in alle gezondheid 2 jaar geworden. Van harte gefeliciteerd lieve Bliss

 

 *06-06-2015

 

 Int. Hondenshow in Oss. Bliss kreeg een 3 Uitmuntend en een heel mooi keurverslag.

 

 * 31-05-2015

 

 Vandaag hadden we de Kampioensclubmatch van de NLV en Bliss kwam voor het eerst uit in de Tussenklasse. Er waren 25 teven

 ingeschreven in deze klasse en Bliss werd 4de met een keurig keurverslag.

 

 * 01-03-2015

 

 Met Bliss naar de Martini Dogshow geweest en het was fantastisch. Bliss kreeg een 1 Uitmuntend, daarna werd Bliss 2de van alle teven en kreeg haar 1ste Reserve CAC. Daarna moest Bliss nog tegen de beste reu uit de Jeugdklasse en ook die won ze en werd ze Beste Jeugdhond en kreeg ook de titel Benelux Jeugdwinner. Met het behalen van deze titel is Bliss ook gekwalificeerd voor de Crufts in 2016.

 

 * 17-02-2015

 

 Vandaag kregen we 2 testen binnen van Bliss. Bliss is EIC vrij en weten we nu dat ze ook geel draagt.

 

 * 15-02-2015

 

 Barry is in alle gezondheid 6 jaar geworden. Gefeliciteerd lieve bruine beer.

 

 * 29-01-2015

 

Boyka is in alle gezondheid 7 jaar geworden. Van harte gefeliciteerd lieve Boyka en we hopen dat er nog vele jaren mogen volgen.

 

 * 24-12-2014

 

 Vandaag kregen we de ellebooguitslagen binnen van Bliss. Beide ellebogen vrij. Ontzettend blij met dit goede nieuws.

 

 * 21-12-2014

 

 Bliss ingeschreven voor de Kerstshow in Cuijk. Bliss kreeg in een zware jeugdklasse met maar liefst 22 inschrijvingen een 4

 Uitmuntend. We zijn super trots op haar.

 

 * 19-12-2014

 

Vandaag kwam de heupuitslag van Bliss binnen. HD A en Norbergwaarde 40. Hier zijn we super blij mee. Nu nog een weekje geduld voor de ellebooguitslagen.

                                                                                                

 * 27-11-2014

 

 Ook zijn we vandaag voor de röntgen foto's geweest en alles zag er fantastisch uit. Nog een paar weken geduld voor de officiële uitslag.

 

 * 26-11-2014

 

 Vandaag met Bliss ogen wezen spiegelen en Bliss is een jaar vrij van alle oogziekten.

 

 * 23-11-2014

 

 Bliss is vandaag in alle gezondheid 1 jaar geworden. Van harte gefeliciteerd lieve meid.

 

 * 02-11-2014   

 

 Met Bliss naar de Dogshow Bleiswijk geweest. Bliss eindigde bij de laatste 5 en kreeg een Uitmuntend.

 

 * 14-09-2014   

 

 Vandaag de Clubmatch van de NLV en Bliss kwam voor het eerst uit in de Jeugdklasse. Met haar 9 1/2 maand was ze de

 jongste met maar liefst 41 inschrijvingen. Bliss kreeg een Uitmuntend met een prachtig keurverslag.

 

 * 20-04-2014     

 

 Bliss heeft haar showdebuut gehad op de Dogshow in Goes en we gingen zeer tevreden naar huis met een prachtig

 keurverslag en Bliss heeft een mooie 2 Veel Belovend gekregen. We zijn super trots op deze lieve meid.

 

 * 15-02-2014     

 

 Barry is in alle gezondheid 5 jaar geworden. Van harte gefeliciteerd lieve bruine beer,

 

 * 29-01-2014     

 

 Boyka vierde vandaag zijn 6de verjaardag. Gefeliciteerd lieve Boyka en dat er nog vele jaren mogen volgen.

 

 * 11-01-2014     

 

 Bliss is thuis. Wat een geweldig lief meisje. We hopen dat ze mag opgroeien tot een mooi maar vooral gezond meisje.

 

 * 15-02-2013     

 

 Barry is vandaag in alle gezondheid 4 jaar geworden.

 

 * 29-01-2013     

 

 Boyka is in alle gezondheid 5 jaar geworde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren